Служебен министър съобщи мечтана новина за страната.Това, което съм установил като

...
Служебен министър съобщи мечтана новина за страната.Това, което съм установил като
Коментари Харесай

Министър Шишков: От днес трябва да започне приток на газ от Гърция към България

Служебен министър заяви мечтана вест за страната.

Това, което съм открил като незавършено строителство касае тротоари и плочки. По самото оборудване най-неотложното е приключено. Освен, че благодарих на строителя за осъщественото в период той ми даде обещание до петък да има всички протоколи и Акт 15. Това съобщи служебният министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков  след инспекцията на строителните действия на интерконектора Гърция – България в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Изключително малко остана и се надявам скоро оборудването да бъде въведено в употреба, разясни той.

„ От през днешния ден би трябвало да стартира приток на газ от Гърция към България. Преди това следва 72-часовата проба. Аз упорствам процеса да се задейства допустимо най-скоро. Напълно е допустимо газът да потече преди 1 октомври “, заяви районният министър.

Във връзка с бедствието в региона на Карлово, министър Шишков съобщи: „ Стопанин на земята е общината. Държавата се включи с помощ. Това, което видях на място в деня на бедствието беше потресаващо. В първите часове се включи армията. Благодарение на това няма жертви. Щетите ще се окажат извънредно огромни. Съборени са 5-6 моста. Общината не е в положение да се оправи сама “.

„ ВиК структурата е обвързване на сдружението, което я поддържа. Заради неналичието на ток помпите не работеха и нямаше вода. ВиК секторът от през днешния ден към този момент може да работи пълноценно. Разбирам хората, само че в строителството постоянно има някаква поредност и нищо не става с магическа пръчка “, посочи Иван Шишков, написа novini.bg.

„ Предишният длъжностен кабинет финален заплати на строителните компании, изграждали Автомагистрала „ Хемус “. Когато се възнамерява една автомагистрала, би трябвало да се обезпечи и финансиране. Тунел „ Ечемишка “ през днешния ден или на следващия ден ще бъде пуснат “, сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР